Verhuisbedrijf Weert

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z!

Veilig, snel en zonder zorgen verhuizen in Weert!

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Weert? Komt u in de regio Weert wonen of verlaat u juist de regio Weert? Verhuisbedrijf Limburg & Brabant is in heel de provincie Limburg actief. Een verhuizing is een hectische tijd waarbij u waarschijnlijk de professionele hulp van verhuisbedrijf Weert kunt gebruiken.

Waarom wij?
 • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!
 • Gratis verhuisdozen!
 • Snel inzetbaar en flexibel!
 • Groot scala aan diensten zoals (de)montage.
 • Kilometervrij door heel Limburg!
 • Voordelige pakketten!
 • Ook met verhuislift mogelijk.
 • Garantie op een succesvolle verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten!

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?

  De verhuisspecialist uit Weert!

  Wij zijn al jaren een bekend begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij nemen u alle zorgen uit handen en  werken snel en efficiënt. Wij maken vooraf afspraken met u en wij doen precies waarvoor u ons heeft ingehuurd. Verhuisbedrijf Limburg & Brabant is een verhuisbedrijf zonder gekke fratsen, u weet precies wat u aan ons heeft. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij maken vooraf duidelijke afspraken. U weet bij ons precies waar u aan toe bent voordat de verhuizing begint. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en prijs is prijs. Bij de prijs die wij met u afspreken komen geen extra kosten, zelfs geen extra kilometerkosten. Onze prijzen staan dus vast voor iedereen binnen ons werkgebied.

  (De)montageservice bij verhuisbedrijf Weert

  Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Weert? Dan bent u bij verhuisbedrijf Limburg aan het juiste adres. Wij bieden u duidelijkheid zodat u tijdens de verhuizing niet tegen onaangename verrassingen aanloopt. Geen verhuizing is te gecompliceerd of lastig voor ons. Wilt u graag gebruikmaken van de totaaloplossing? Dan kiest u ervoor dat wij de woning gebruiksklaar maken voor de verkoop. Wij regelen alle zaken van A tot Z voor u. Wij hebben verhuisliften en verschillende verhuiswagens in ons bezit en kunnen snel schakelen. Heeft u volgende week een verhuiswagen nodig? Wacht dan niet langer en benader ons. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij hebben verschillende pakketten die aansluiten bij uw wensen. Heeft u de pakketten op de website al bekeken? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een pakket op maat.

  Betaalbare pakketten bij verhuisbedrijf Weert

  Voor ons is geen verhuizing te gek. Wij pakken iedere klus met beide handen aan. Elke verhuizing is anders en wij spelen daarop in. Heeft u verhuisbedrijf Weert een halve dag nodig? Of misschien wel een hele dag? Wilt u alleen een chauffeur of met twee monteurs erbij voor de meubels? De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende pakketten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze diensten en pakketten.

  Huur een verhuislift Weert

  Verhuizen vanaf een appartement of een lastige trap? Wij maken het u graag makkelijk met onze mooie verhuislift! Onze verhuislift kan tot 27 meter hoogte bereiken en is zo tot de 9e verdieping ideaal te gebruiken.
  Met een uiterst draagvermogen van 400 kilo is deze uitermate geschikt voor elke verhuizing!!

  Wilt u een verhuislift huren in Weert? Uw bank past niet door het trapgat of u hebt een hele verhuizing? Verhuislift Weert biedt uitkomst.
  Iedere dag staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Weert.
  Verhuislift Weert heeft dagelijks liftwagens in de regio . Alle straten en pleinen zijn ons bekend, van Brabant tot Limburg, we zijn overal inzetbaar. In Weert rekenen wij geen spoedkosten of voorrijkosten, dat maakt ons de voordeligste keuze bij u in de buurt!

  Geen onverwachte voorrijkosten of spoedkosten.
  Inzetbaar in de regio Weert
  Direct een vaste lage prijs
  Ook voor hele zware objecten

  Huur nu onze verhuislift vanaf € 65,- euro per uur exclusief voorrijkosten! Informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!