Verhuislift Eindhoven

Verhuislift huren in Eindhoven- Verhuislift Centrale

Wilt u een verhuislift huren in Eindhoven? Uw bank past niet door het trapgat of u hebt een hele verhuizing? Verhuislift Centrale biedt uitkomst.
Iedere dag staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Eindhoven. Van een verhuizing in de Eindhoven..
Verhuislift Eindhoven heeft dagelijks liftwagens in Eindhoven . Alle straten en pleinen zijn ons bekend, van Brabant tot Limburg, we zijn overal inzetbaar. In Eindhoven rekenen wij geen spoedkosten of voorrijkosten, dat maakt ons de voordeligste keuze bij u in de buurt!

 • Geen onverwachte voorrijkosten of spoedkosten.
 • Inzetbaar in de Eindhoven en Omgeving
 • Direct een vaste lage prijs
 • Ook voor hele zware objecten

  offerte aanvragen!

 

Gemakkelijk verhuizen met een verhuislift in Eindhoven

De trapportalen in Eindhoven  zijn vaak erg smal, zeker in de binnenstad van Eindhoven. Als je gaat verhuizen of als je bijvoorbeeld een piano of een nieuwe kast hebt gekocht, is dat niet handig. Gelukkig hebben de meeste woningen in Eindhoven een raam of een balkon waar een verhuislift kan worden gebruikt. Onze ervaren liftbedieners hebben bouwen de lift moeiteloos op tegen uw raam of balkon. Zo krijgt u uw meubelen en andere spullen snel en eenvoudig uw woning in of uit.

 

Verhuisliftservice voor 1 object in Eindhoven.

Als u maar één object naar boven of naar beneden wilt brengen, kunt u onze verhuisliften ook gewoon huren.
Bijvoorbeeld als u een nieuwe tafel hebt gekocht en de bezorgers krijgen ‘m niet boven. Maar ook als een oude piano of kast moet worden afgevoerd staan onze liften voor u klaar. Bel 040-82 00 976  voor onze objectservice. Voor € 65,00- staat uw object dan boven of beneden, voorrijkosten betaald u niet in Eindhoven.

Verhuislift offerte aanvragen!

 

Verhuislift voor een paar uur of een hele dag in Eindhoven

Heeft u een grote verhuizing in Eindhoven en u heeft meerdere uren een verhuislift nodig? Bij de Verhuislift Eindhoven is dat geen probleem. Zelfs als u op het oude- en het nieuwe adres een verhuislift nodig hebt , zijn wij u graag van dienst. We rijden dan gewoon met u mee naar uw nieuwe woning of bedrijfspand .

Verhuisliftservice tot de 8e etage

Onze verhuisliften reiken tot de 8 e etage. Bij de meeste woningen in Eindhoven  komen we hiermee tot de hoogste verdieping. Als het een nog hoger flatgebouw is, is er altijd een ruime binnenlift aanwezig.
Verder zijn we ook nog in het bezit van een handige kleine lift die je in een steeg of een tuin kunt opbouwen. Deze gebruiken we op plaatsen waar onze autolift niet kan komen. Deze kleine lift kunnen we opbouwen tot de 3 e verdieping.

Verhuislift met bediening in Eindhoven

Onze verhuislift wordt standaard geleverd met een ervaren verhuizer. De liftbedieners hebben allemaal al jaren ervaring met verhuizen. Ze helpen u graag met het laden en lossen van de verhuislift. Ook bij het inladen van uw verhuiswagen hebben ze altijd handige tips.
Wij zijn trots dat de allerbeste liftbedieners van Eindhoven dagelijks voor ons op pad gaan . Op plaatsen waar het de meeste andere verhuislift bedrijven niet lukt om een verhuislift te plaatsen, lukt het onze liftoperators vrijwel altijd om een verhuislift op te zetten.Dankzij de verhuislift waar wij veel mee kunnen door de vele mogelijk heden.

Schadevrij verhuizen met verhuislift Eindhoven.

Als u een verhuislift inhuurt voor uw verhuizing voorkomt u vervelende beschadigingen aan uw trapgat of meubilair. De meeste beschadigingen tijdens een verhuizing ontstaan doordat meubelen vast komen te zitten in het trapgat. Zeker met een onervaren verhuisploeg.
Bij gebruik van een verhuislift, hoeft u geen ingewikkelde draaien in het trapgat te maken en is er minder kans op schade. Onze verhuislift krijgt u met bediening in Amsterdam en de liftbediening let ook goed op om schade te vermijden. Zo kunt u zelfs met een onervaren schadevrij verhuizen.

 • Voorkom schade aan uw trapgat
 • Voorkom schade aan uw meubilair
 • Voorkom blessures door overmatig tillen

7 dagen per week

Onze bemande verhuisliften iedere dag voor u klaar in Eindhoven. Ook ‘s avonds en in het weekend. Bovendien rekenen wij in Eindhoven géén voorrijkosten voor onze verhuislift Eindhoven.
Een verhuislift Eindhoven reserveert u gemakkelijk en snel via onze website of via het telefoonnummer
040 82 00 976. Een verhuislift huurt u al vanaf € 65,- in Eindhoven. Daar hoeft u het dus niet voor te laten.

offerte aanvragen!

Vaste klanten

Als verhuislift in Eindhoven hebben wij natuurlijk veel bedrijven als vaste klant. Meubelzaken, zonnepanelen groothandels, dakdekkers en zonwering bedrijven behoren we tot onze dagelijkse klanten. Onze zakelijke klanten betalen bij ons achteraf op rekening en we zorgen dat we ze altijd voor ze klaarstaan, zelf bij een spoedopdracht. Mochten wij u zelf niet in staat zijn u te helpen, hebben we een groot partner netwerk, zodat uw klus altijd uitgevoerd kan worden.

 

 

Ontheffing Verhuislift Eindhoven

Als u gaat verhuizen in Eindhoven heeft u soms een ontheffing nodig. Een tijdelijke verkeersmaatregel noemt de gemeente dit. Deze is nodig als u een staart wilt  afsluit, maar ook als u parkeervakken wilt reserveren. U heeft zelfs een ontheffing nodig als u een verhuislift of een verhuiswagen op de stoep of het fietspad wilt plaatsen. Onze verhuisliften zijn standaard uitgerust met een ontheffing om de lift op de stoep of het fietspad te plaatsen.
Als het nodig is om de weg geheel te stremmen of parkeervakken te reserveren dient u dit wel vooraf te regelen.

Voor het stremmen van de weg dient u een situatietekening met de aanvraag mee te sturen. Bij het reserveren van parkeervakken is dit niet nodig Onze verhuisliften zijn standaard uitgerust met een “doorgaand verkeer gestremd bord. Zo is de ruimte rondom de verhuislift goed afgezet zodat er geen fietsers en voetgangers gewond kunnen raken.

Verhuislift buiten Eindhoven

Onze verhuisliften rijden natuurlijk niet alleen in Eindhoven. Dagelijks zijn we ook in Heel Brabant en Limburg. Ook in Limburg en heel Brabant rekenen wij geen voorrijkosten voor onze verhuislift service. Verder zijn wij inzetbaar in de heel Eindhoven en omgeving en daar buiten. Voorrijkosten per stad staan op onze website.

Reservering verhuislift Eindhoven

Onze verhuislift service in Eindhoven is gemakkelijk te bestellen via het online reserveringsformulier op onze website. Bij ontvangst van de reservering, ontvangt u van ons een overzicht van uw aanvraag en van de verwachte kosten. Na bevestiging van de opdracht, is uw reservering definitief.
Vanzelfsprekend kunt u een verhuislift ook telefonisch bij ons bestellen. We hebben hiervoor speciaal een eenvoudig telefoonnummer voor u genomen. 040 82 00 976.
Tevens is het mogelijk om uw verhuislift via Whatsapp te reserveren. Als u met uw mobiele telefoon op het groen icoontje rechts onderin de website klikt, krijgt u gelijk Whatsapp verbinding. We horen graag van u!

Verhuislift offerte aanvragen!

Spoedklussen

Is uw nieuwe tafel net afgeleverd, maar staat deze nu in de regen omdat hij niet via de trap naar boven gaat ? Dan kunt u gebruik maken last minute verhuislift service in Eindhoven. Voor spoedklussen in Amsterdam rekenen wij geen toeslag. De snelste manier om onze verhuislift met bediening te bestellen, is een telefoontje naar 040 82 00 976. Maar ook via de Whatsapp module op onze website ontvangt u razendsnel een offerte.
Complete verhuizingen in Eindhoven.
Zoekt u naast een verhuislift ook een verhuisbedrijf? Samen met verhuisbedrijf Brabant en Limburg, onze verhuispartner in Eindhoven, kunnen wij de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Verhuisbedrijf Brabant en Limburg staat bekend als een  van de best beoordeelde verhuisbedrijven van de regio. U kunt bij hen terecht voor zowel zakelijke- als particuliere verhuizingen. Met – en zonder verhuislift. Meer informatie vindt u op de website .

Wat kost het huren van een verhuislift?

De prijs van het huren van een verhuislift verschilt uiteraard per klus. Wij zorgen altijd dat we voor u de beste prijs maken. Wanneer u in Eindhoven woont hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken om voorrijkosten en spoedkosten.

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?