Verhuisbedrijf Maastricht

Verhuisbedrijf Maastricht Nodig?

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Maastricht? Of verhuist u in Maastricht?
Dan kunnen wij  u helpen met uw verhuizing in Maastricht. Wij zijn een betrouwbaar verhuisbedrijf Maastricht en werken in heel Limburg,Brabant zelfs in het buitenland.
Wij verhuizen u ook in grens regio van Limburg bijvoorbeeld Duitsland of Belgie.

Verhuisservice Maastricht

Met onze verhuisservice hebben wij jarenlange ervaringen met verhuizingen van hele inboedels.  Wij beschikken over vakkundige verhuizers en verhuizen u klantgericht en wij verhuizen door totdat u tevreden bent.  Met onze verhuisservice verhuizen wij iedereen.  Wij verhuizen particulieren, bedrijven, studenten. Wij doen naast verhuizen ook woning ontruiming.

Bij verhuisbedrijf Maastricht bent u bij het juiste adres voor uw verhuizing. Wij verhuizen u zeven dagen per week en dus ook op zaterdag en zondag. Wij vragen hierover geen extra kosten voor bijvoorbeeld in de vorm van extra toeslagen. Bij verhuisbedrijf Maastricht nemen wij de verhuizing goed door.Wij maken samen met u afspraken zodat de verhuizing goed volgens planning verloopt.

Gemakkelijk verhuizen met een verhuislift in Maastricht

De trapportalen in Maastricht  zijn vaak erg smal, zeker in de binnenstad van Maastricht. Als je gaat verhuizen of als je bijvoorbeeld een piano of een nieuwe kast hebt gekocht, is dat niet handig. Gelukkig hebben de meeste woningen in Maastricht een raam of een balkon waar een verhuislift kan worden gebruikt. Onze ervaren liftbedieners hebben bouwen de lift moeiteloos op tegen uw raam of balkon. Zo krijgt u uw meubelen en andere spullen snel en eenvoudig uw woning in of uit.

 

Verhuisliftservice voor 1 object in Maastricht.

Als u maar één object naar boven of naar beneden wilt brengen, kunt u onze verhuisliften ook gewoon huren.
Bijvoorbeeld als u een nieuwe tafel hebt gekocht en de bezorgers krijgen ‘m niet boven. Maar ook als een oude piano of kast moet worden afgevoerd staan onze liften voor u klaar. Bel 040-82 00 976  voor onze objectservice. Voor € 65,00- staat uw object dan boven of beneden.

 

Verhuislift voor een paar uur of een hele dag in Maastricht

Heeft u een grote verhuizing in Maastricht en u heeft meerdere uren een verhuislift nodig? Bij de Verhuislift Maastricht is dat geen probleem. Zelfs als u op het oude- en het nieuwe adres een verhuislift nodig hebt , zijn wij u graag van dienst. We rijden dan gewoon met u mee naar uw nieuwe woning of bedrijfspand .

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?