Verhuizers Roermond

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z!

Veilig, snel en zonder zorgen verhuizen in Roermond!

Heeft u verhuizers Roermond nodig? Verhuisbedrijf Limburg & Brabant is de betrouwbare en betaalbare specialist voor uw verhuizers in Roermond! Wij verhuizen u voordelig, effectief, snel en ontzorgen u volledig!

Waarom wij?
 • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!
 • Gratis verhuisdozen!
 • Snel inzetbaar en flexibel!
 • Groot scala aan diensten zoals (de)montage.
 • Kilometervrij door heel Limburg!
 • Voordelige pakketten!
 • Ook met verhuislift mogelijk.
 • Garantie op een succesvolle verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten!

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?

  Verhuizers Roermond nodig?

  Bent u op zoek naar verhuizers Roermond? Verhuisbedrijf Limburg & Brabant is een bedrijf dat verschillende verhuizers Roermond in dienst heeft. Wij helpen u graag met uw verhuizing in de regio. Dat verhuizen een hoop stress met zich mee brengt is algemeen bekend, maar wij helpen u om de stress flink te verminderen. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat u alle zorgen uit handen neemt. Onze verhuizers Roermond staan altijd voor u klaar. Wij laten vooraf weten welke verhuizers er langskomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel en daarbij maken wij in het eerste gesprek ook gelijk duidelijke afspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u met ons in zee gaat. Wij zijn een verhuisbedrijf zonder gekke fratsen; u weet wat u aan ons heeft en wij doen alles waarvoor u ons heeft ingehuurd. Wilt u graag dat uw meubels voor u uit elkaar gehaald worden of weer in elkaar gezet worden in de nieuwe woning? Wij kunnen u een (de)montage service aanbieden. Onze vakmensen helpen u graag. Wij spreken vooraf een prijs met u af en hier komen kosten bij. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent en dit zorgt voor minder stress.

  Verhuizers Roermond bieden totaaloplossing

  Onze verhuizers Roermond bieden u een totaaloplossing aan. Wij kunnen alles regelen volgens uw wensen. Woont u op een bovenwoning of wilt u graag de slaapkamers leegmaken op de eerste verdieping? Wij kunnen een verhuislift regelen. U kunt in het eerste gesprek aangeven of u gebruik wilt maken van de lift en of u nog van andere services nodig heeft. Wilt u graag een monteur inhuren die de meubels kan demonteren en monteren? Ook deze service bieden wij aan. De mogelijkheden zijn eindeloos bij verhuizers Roermond.

  Verhuizers Roermond tegen betaalbare tarieven

  Verhuizingen zijn in alle soorten en maten mogelijk. Elke verhuizing is anders en dat weten de verhuizers Roermond! Daarom bieden wij verschillende pakketten aan. Heeft u ons een halve dag nodig of een hele dag en wilt u graag één vrachtwagen met een chauffeur of graag twee verhuizers? Heeft u misschien veel spullen en wilt u twee vrachtwagens met twee verhuizers huren? Of heeft u veel familie en vrienden die komen helpen? Of heeft u misschien helemaal geen hulp en wilt u graag gebruikmaken van de totaaloplossing? Het kan allemaal! Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.