Verhuisbedrijf Roermond

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z!

Veilig, snel en zonder zorgen verhuizen in Roermond!

Op zoek naar een verhuisbedrijf Roermond? Verhuisbedrijf Limburg.com is het verhuisbedrijf dat u helpt met uw verhuizingen in Limburg. Gaat u verhuizen van of naar Roermond? Wij helpen u graag met uw complete verhuizingen tegen normale en eerlijke tarieven!

Waarom wij?
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!
  • Gratis verhuisdozen!
  • Snel inzetbaar en flexibel!
  • Groot scala aan diensten zoals (de)montage.
  • Kilometervrij door heel Limburg!
  • Voordelige pakketten!
  • Ook met verhuislift mogelijk.
  • Garantie op een succesvolle verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten!

Persoonlijke gegevens

Uw naam:

Uw huidige woonplaats:

Uw nieuwe woonplaats:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw verhuis gegevens

Gewenste verhuisdatum:

Aantal bakwagens:

Aantal verhuizers:

Woonoppervlakte in vierkante meters:

Aantal verdiepingen:

Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?

Verhuisbedrijf Roermond nodig?

Op zoek naar een verhuisbedrijf Roermond? Een verhuizing is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Een hectische tijd waarbij u best professionele hulp kunt gebruiken. In de regio Limburg is Verhuisbedrijf Roermond het verhuisbedrijf dat u alle zorgen uit handen neemt. Wij werken snel en efficiënt en wij doen waarvoor u ons heeft ingehuurd. Verhuisbedrijf Limburg.com is een verhuisbedrijf zonder gekke fratsen, u weet precies wat u aan ons heeft. Voordat wij uw verhuizing gaan regelen hebben wij persoonlijk contact gehad en zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Bij ons geldt: afspraak is afspraak en prijs is prijs. Wij verzorgen verhuizingen in heel Limburg en wij werken zonder extra kilometerkosten. Onze prijzen staan dus vast voor iedereen binnen ons werkgebied. Als u contact met ons zoekt dan kunt u rekenen op een snelle reactie. Verhuisbedrijf Roermond biedt veel verschillende pakketten aan zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past.

(De)montageservice bij verhuisbedrijf Roermond

Op zoek naar een verhuisbedrijf Roermond zonder rare fratsen? Er worden altijd vooraf vaste prijsafspraken gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verhuizing is te gecompliceerd of lastig. Wij bieden een totaaloplossing waarin alles mogelijk is. Zo kunnen wij een verhuislift inzetten bij hooggelegen woningen en ook is het mogelijk gebruik te maken van onze (de)montageservice. Als u zelf niet zo handig bent dan is het fijn als iemand de kleine klusjes voor u doet zoals het demonteren en monteren van meubelen en het ophangen van de lampen. Als u vlot en probleemloos wilt verhuizen dan bevelen wij de (de)montageservice van verhuisbedrijf Roermond van harte aan.

Betaalbare pakketten bij verhuisbedrijf Roermond

Wij verzorgen verhuizingen in alle soorten en maten. Er zijn veel verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen want de ene verhuizing is de andere niet. Krijgt u veel hulp van familie en vrienden? Dan heeft u verhuisbedrijf Roermond waarschijnlijk maar een halve dag nodig en is één bakwagen met chauffeur voldoende. De chauffeur helpt u bij het inladen van de spullen. Misschien kiest u voor een totaaloplossing waarbij wij u woning volledig klaar maken voor de oplevering. Dan kunt u ons een dag inhuren waarbij twee verhuizers u alles uit handen nemen. Aan het eind van de dag wordt uw huis schoon opgeleverd. Verhuisbedrijf Limburg.com biedt betaalbare tarieven en is het enige bedrijf dat werkt zonder extra kilometerkosten. Er is ongetwijfeld een pakket dat perfect past bij uw verhuizing. Wij helpen u graag!