Verhuisbedrijf Roermond

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z!

Veilig, snel en zonder zorgen verhuizen in Roermond!

Op zoek naar een verhuisbedrijf Roermond? Verhuisbedrijf Limburg & Brabant is het verhuisbedrijf dat u helpt met uw verhuizingen in Limburg. Gaat u verhuizen van of naar Roermond? Wij helpen u graag met uw complete verhuizingen tegen normale en eerlijke tarieven!

Waarom wij?
 • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!
 • Gratis verhuisdozen!
 • Snel inzetbaar en flexibel!
 • Groot scala aan diensten zoals (de)montage.
 • Kilometervrij door heel Limburg!
 • Voordelige pakketten!
 • Ook met verhuislift mogelijk.
 • Garantie op een succesvolle verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten!

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?

  Verhuisbedrijf Roermond nodig?

  Bent u op zoek naar verhuisbedrijf Roermond? Bij een verhuizing komt veel kijken want al uw spullen moeten verplaatst worden. Wij zorgen ervoor dat de meest stressvolle gebeurtenis in een mensenleven voor u verzorgd wordt zodat de stress vermindert. U bent bij verhuisbedrijf Roermond aan het juiste adres als u uw spullen veilig en snel wilt verhuizen. Wij zijn een professioneel bedrijf dat u graag wilt helpen. Wij zijn in de regio Limburg het bekendste verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Roermond staat bekend als een bedrijf dat alle zorgen uit handen neemt. Wij hebben een snelle en efficiënte werkwijze en zijn daarom snel klaar. Wij spreken met u een dag en tijdstip af en wij regelen alles voor u.

  Onze unieke werkwijze

  Wij zijn een verhuisbedrijf Roermond zonder gekke fratsen. Wij maken duidelijke afspraken en u weet precies wat u aan ons heeft. Voordat wij uw verhuizing gaan regelen hebben wij persoonlijk contact met u gehad. Wij hanteren het principe: afspraak is afspraak en prijs is prijs. Wat wij met u bespreken komen wij altijd na. Wij spreken met u vaste kosten af en er komen geen extra kilometerkosten bij. In het bedrag zit alles verwerkt. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Zodra u contact met ons op zoekt, kunnen wij een snelle reactie garanderen. Er staat altijd een medewerker voor u klaar om u te woord te staan. Verhuisbedrijf Roermond biedt veel verschillende pakketten aan zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past. Wij helpen u graag met persoonlijk advies om het juiste pakket voor u te regelen.

  (De)montageservice bij verhuisbedrijf Roermond

  Wij zijn een verhuisbedrijf dat geen rare fratsen kent! Afspraak is afspraak bij ons. Wij spreken met u vooraf een prijs af zodat u precies weet waar u aan toe bent bij. Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij een verhuizing.  Wij zijn dagelijks bezig met verhuizingen en daarom is geen verhuizing te gecompliceerd of te lastig voor ons. Wij bieden u betaalbare pakketten aan waarbij ook een totaaloplossing mogelijk is. Wilt u graag een verhuislift? Of wilt u graag gebruikmaken van onze (de)montageservice? Het kan allemaal bij verhuisbedrijf Roermond. Onze vakmensen weten hoe zij met verschillende situaties om moeten gaan en helpen graag met de kleine klusjes zoals het demonteren en monteren van meubelen en het ophangen van de lampen. Wilt u graag probleemloos verhuizen, maakt dan gebruik van de hoge service van verhuisbedrijf Roermond.

  Huur een verhuislift Roermond

  Verhuizen vanaf een appartement of een lastige trap? Wij maken het u graag makkelijk met onze mooie verhuislift! Onze verhuislift kan tot 27 meter hoogte bereiken en is zo tot de 9e verdieping ideaal te gebruiken.
  Met een uiterst draagvermogen van 400 kilo is deze uitermate geschikt voor elke verhuizing!!

  Wilt u een verhuislift huren in Roermond? Uw bank past niet door het trapgat of u hebt een hele verhuizing? Verhuislift Roermond biedt uitkomst.
  Iedere dag staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Roermond.
  Verhuislift Roermond heeft dagelijks liftwagens in de regio . Alle straten en pleinen zijn ons bekend, van Brabant tot Limburg, we zijn overal inzetbaar. In Roermond rekenen wij geen spoedkosten of voorrijkosten, dat maakt ons de voordeligste keuze bij u in de buurt!

  Geen onverwachte voorrijkosten of spoedkosten.
  Inzetbaar in de regio Roermond
  Direct een vaste lage prijs
  Ook voor hele zware objecten

  Huur nu onze verhuislift vanaf € 65,- euro per uur exclusief voorrijkosten! Informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!