Verhuisfirma Turnhout

VERHUISFIRMA TURNHOUT Nodig ?

Gaat u binnenkort verhuizen naar of vanuit Turnhout en wilt u zorgeloos en betaalbaar over naar uw nieuwe locatie? Met onze professionele verhuizers lukt dat gemakkelijk. Ons ervaren en betrouwbaar verhuisfirma Turnhout geeft u de beschikking over voldoende dozen, verpakkingsmaterialen, personeel en vervoer om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. U gaat over, met al uw bezittingen, op de afgesproken dag en tijd. Daar heeft u verder geen omkijken meer naar. U kunt al uw wensen en voorkeuren met ons bespreken en wij werken volgens uw regels. Snel, deskundig en voor een zeer betaalbaar tarief. Wilt u meer weten over onze diensten of een verhuizing doorgeven? Neem dan gerust contact op met verhuisfirma Turnhout.

offerte aanvragen!

 

vinkParticulier & zakelijk
vinkSpoedverhuizingen
vinkTransportdiensten
vinkIn en uitpak service
vinkLosse sjouwhulp
vink

MODERN EN BETAALBAAR VERHUIZEN MET  VERHUISFIRMA- TURNHOUT!

Onze verhuizers werken met moderne inpakmethodes en systemen. Hierdoor hoeft u bij het uitpakken en inrichten van uw nieuwe woning of bedrijfspand niets meer te zoeken. Ook hoeft u na een verhuizing met ons firma niet meer zelf met dozen te sjouwen. Alles staat voor u klaar, precies op de plek waar het hoort. Wilt u ook van onze verhuizers gebruik maken bij het uitpakken? Ook het uitpakken van uw dozen en het inrichten op uw nieuwe locatie doen onze verhuizers graag. U kunt al uw voorkeuren doorgeven aan onze experts. Wij bieden u zekerheid en service voor vaste lage tarieven. Zodra u in de planning staat bij Verhuisfirma Turnhout kunt u zorgeloos uw verhuizing tegemoet zien. Bent u student en momenteel wonend in Turnhout of bent u van plan naar Turnhout te verhuizen? Verhuisbedrijf Limburg helpt graag bij de verhuizing!

Verder kunt u bij ons terecht voor:

 • Spoedverhuizingen
 • Verhuizingen voor ouderen
 • In- en uitpakservice
 • Sjouwhulp
 • Bezorgservice
 • Zakelijke verhuizingen

Verhuizen zonder extra kosten

OFFERTE NODIG?
Neem direct contact op!

offerte aanvragen!

Huur een verhuislift Turnhout

Verhuizen vanaf een appartement of een lastige trap? Wij maken het u graag makkelijk met onze mooie verhuislift! Onze verhuislift kan tot 27 meter hoogte bereiken en is zo tot de 9e verdieping ideaal te gebruiken.
Met een uiterst draagvermogen van 400 kilo is deze uitermate geschikt voor elke verhuizing!!

Wilt u een verhuislift huren in Turnhout? Uw bank past niet door het trapgat of u hebt een hele verhuizing? Verhuislift Turnhout biedt uitkomst.
Iedere dag staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Turnhout.
Verhuislift Turnhout heeft dagelijks liftwagens in de regio . Alle straten en pleinen zijn ons bekend, van Brabant tot Limburg, we zijn overal inzetbaar. In Turnhout rekenen wij geen spoedkosten of voorrijkosten, dat maakt ons de voordeligste keuze bij u in de buurt!

Geen onverwachte voorrijkosten of spoedkosten.
Inzetbaar in de regio Turnhout
Direct een vaste lage prijs
Ook voor hele zware objecten

Huur nu onze verhuislift vanaf € 65,- euro per uur exclusief voorrijkosten! Informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

 

Wij zijn ervaren verhuizers en verlenen onze klanten een goede en complete service. Hulpvaardigheid is voor onze medewerkers standaard en voor u bij de prijs inbegrepen. Niet voor niets zijn wij in de regio Limburg het meest bekende verhuisfirma. Onze goed onderhouden verhuiswagens hebben dan ook een zeer herkenbaar uiterlijk en zijn toegerust voor iedere gelegenheid. Al onze materialen mogen door onze klanten zonder extra kosten gewoon worden gebruikt. Dat geeft u de zekerheid van een vlotte, vakkundige en betaalbare verhuizing. Wilt u meer weten over onze accurate en klantvriendelijke verhuisservice? Voor Verhuisfirma Turnhout is een goede en complete service de norm.

VERHUIZEN IN TURNHOUT

In onze moderne verhuiswagens hebben we altijd alle benodigdheden beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals verschillende formaten touw, verpakkingsmateriaal(ook voor breekbare spullen) en verhuisdekens. Ook gereedschappen voor het loskoppelen van uw keuken apparatuur en wasmachine horen bij onze uitrusting. Met onze steekwagens, verhuisdekens , zijn we toegerust voor iedere job. Hierdoor zijn we dan ook in staat om praktisch iedere verhuizing all-in uit te voeren. U hoeft dus meestal geen andere firma in te schakelen. Voor ons verhuisfirma is hulpvaardigheid vanzelfsprekend.

VERHUISFIRMA TURNHOUT IN DE PRAKTIJK

Onze verhuizers hebben een ruime ervaring met inpakken, ontpakken en het vervoeren van inboedels, meubels en apparatuur. Wij zijn snel, handig en altijd prima voorbereid. Uw verhuizing wordt namelijk van tevoren goed ingepland. Daarom bezoeken onze experts u altijd eerst, bij u op locatie. Hierbij worden, samen met u, de te verhuizen spullen bekeken en al uw voorkeuren en wensen komen aan bod. Door onze jarenlange ervaring in de praktijk kunnen onze verhuisexperts u precies vertellen wat er nodig is om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. U krijgt van onze vriendelijke verhuizers een adequate inschatting en een duidelijke offerte. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Ziet u een beetje op tegen de verhuizing? Met ons ervaren verhuisfirma vallen verhuizingen altijd mee.

SNELLE EN SYSTEMATISCHE VERHUIZINGEN

Door onze vaste lage verhuistarieven zijn wij in Limburg een bekende verhuisfirma. Niet zonder reden. Natuurlijk kunt u ook voor verhuizingen met spoed, ontruimingen of zelfs internationale verhuizingen altijd een beroep op ons doen. Houdt u van duidelijke prijzen en voordelige tarieven? Onze deskundige, snelle en systematische verhuismethode zal u dan zeker bevallen. Heeft u een vraagje of wilt u meer informatie? U mag altijd contact met ons opnemen.

De vriendelijke en hulpvaardige experts van Verhuisfirma Turnhout staan voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte afgestemd op uw persoonlijke situatie? U kunt ons gewoon bellen of mailen. Verhuizen is ons vak en we nemen u alle taken uit handen, betaalbaar en snel.

vink Scherpe offerte binnen 3 uur.
vink Deskundig en eerlijk advies.
vink Professionele & Efficiënte werkwijze
vink Verzekerd & Vertrouwd

 

OFFERTE VERHUISFIRMA TURNHOUT

Wilt u graag ons verhuisfirma Turnhout inschakelen? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij maken dan een offerte op maat voor u. U kunt ons bereiken via de mail of telefoon. Wij zijn elke dag, dus ook in het weekend, telefonisch bereikbaar. Wilt u graag meer informatie en advies over onze werkwijze en/of service ontvangen? Vul dan het berichtenformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk.

Mede dankzij onze werkzaamheden als verhuisfirma Turnhout kunnen wij tegen goedkope tarieven verhuizingen uitvoeren. Wij houden ons bezig met lage prijzen voor onze klanten en niet met marketing of grote winsten. Door voordelig te zijn, en het aanbieden van goedkope verhuizingen in Limburg  zijn we gegroeid tot een van de grotere verhuisfirma in Turnhout. Dit hebben we te danken aan de mond-tot-mond reclame die onze tevreden klanten over ons maken.

EEN EERLIJK VERHUISFIRMA IN TURNHOUT NODIG?

Onze grote team van verhuizers helpen u graag met uw verhuizing naar of van Turnhout. U kunt rekenen op ervaren verhuizers die ervoor zorgen dat uw verhuizing soepel en snel zal verlopen. We hebben veel ervaring opgedaan als  verhuizers in Turnhout.

Hulp bij verhuizen Turnhout?
Als u hulp nodig heeft met uw verhuizing zit u bij verhuisbedrijf Limburg in ieder geval goed. We leveren kwaliteit boven kwantiteit en mede dankzij de zeer concurrerende prijs die we hanteren kunnen we u beloven dat uw verhuizing van of naar Turnhout niet veel geld zal gaan kosten.

PROFESSIONELE VERHUIZERS

We hechten veel waarde aan professionaliteit van onze verhuisservice, zo werken we alleen met goed opgeleide verhuizers en maken we gebruik van professioneel verhuismateriaal. De mate van klanttevredenheid vinden we belangrijk, dat zien we terug in de reviews die klanten over ons schrijven op het internet.

EEN PASSIE VOOR VERHUIZEN

We hebben jonge medewerkers in dienst die als student compleet worden opgeleid als echte deskundige verhuizers. U kunt er zo zeker van zijn dat uw bezittingen 100% veilig worden verhuist. Naast de opleiding leren wij onze medewerkers dat zij goed moeten omgaan met de beschikbare tijd. Zo zijn de verhuizers Turnhout minder lang bezig wat uiteindelijk resulteert in lagere kosten voor de klant.

Zo hebben we als verhuisfirma Turnhout lage kosten, flexibele medewerkers en worden uw bezittingen  soepel verhuist

GEBRUIK VAN VERHUISLIFTEN EN APPARATUUR VOOR DE VERHUIZING TURNHOUT

Voor een verhuizing in Turnhout komt het regelmatig voor dat het verhuizen van meubels en andere grote voorwerpen niet via de trap lukt. Als dat het geval is, is een verhuislift meestal de perfecte oplossing. Onze verhuisservice maakt gebruik van deze verhuisliften en met deze gemotoriseerde hulpmiddel zal de verhuizing een stuk makkelijker verlopen.

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?