Verhuizen Roermond

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z!

Veilig, snel en zonder zorgen verhuizen in Roermond!

Gaat u verhuizen Roermond? Verhuisbedrijf Limburg.com is het betaalbare verhuisbedrijf dat u een complete verhuisservice biedt voor verhuizen in Roermond. Betaalbaar, effectief en compleet ontzorgd!

Waarom wij?
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!
  • Gratis verhuisdozen!
  • Snel inzetbaar en flexibel!
  • Groot scala aan diensten zoals (de)montage.
  • Kilometervrij door heel Limburg!
  • Voordelige pakketten!
  • Ook met verhuislift mogelijk.
  • Garantie op een succesvolle verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten!

Persoonlijke gegevens

Uw naam:

Uw huidige woonplaats:

Uw nieuwe woonplaats:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw verhuis gegevens

Gewenste verhuisdatum:

Aantal bakwagens:

Aantal verhuizers:

Woonoppervlakte in vierkante meters:

Aantal verdiepingen:

Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?

Verhuizen Roermond nodig?

Gaat u verhuizen Roermond? Een verhuizing is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Als je zelf alles wilt regelen geeft dat nog meer stress. Een professionele verhuizer kan helpen om de stress te verminderen. Als u gaat verhuizen Roermond is Verhuisbedrijf Limburg.com het verhuisbedrijf dat u alle zorgen uit handen neemt. Wij zijn een verhuisbedrijf zonder gekke fratsen; u weet wat u aan ons heeft en wij doen waarvoor u ons heeft ingehuurd. Voordat wij u gaan helpen met de verhuizing is er persoonlijke contact geweest en hebben wij al uw wensen in kaart gebracht. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt waar wij ons aan houden want bij ons geldt: afspraak is afspraak en prijs is prijs. Wij zijn het enige verhuisbedrijf dat werkt zonder extra kilometerkosten binnen ons werkgebied dat de hele provincie Limburg bestrijkt. Als u contact met ons opneemt dan kunt u rekenen op een snelle reactie. Wij bieden veel verschillende pakketten aan en we spreken alles goed door zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past. Er worden vooraf vaste prijsafspraken gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen verhuizing is te gecompliceerd of te lastig. Wij bieden een totaaloplossing waarin alles mogelijk is. Zo kunnen wij een verhuislift inzetten bij hooggelegen woningen en wij bieden ook een (de)montageservice. Als u zelf niet zo handig bent dan is het fijn als iemand de kleine klusjes voor u doet zoals het demonteren en monteren van meubelen en het ophangen van de lampen.

Betaalbare pakketten als u gaat verhuizen Roermond

Wilt u gaan verhuizen Roermond? Wij verzorgen verhuizingen in alle soorten en maten. Er zijn verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen want de ene verhuizing is de andere niet. Krijgt u veel hulp van familie en vrienden? Dan heeft u Verhuisbedrijf Limburg.com waarschijnlijk maar een halve dag nodig en is één bakwagen met chauffeur voldoende. De chauffeur helpt u bij het inladen van de spullen. Als u voor een totaaloplossing kiest waarbij wij uw woning volledig klaar maken voor de oplevering. Dan kunt u ons een dag inhuren waarbij twee verhuizers u alles uit handen nemen en ervoor zorgen dat aan het einde van de dag uw huis schoon wordt opgeleverd. Als er veel spullen verhuisd moeten worden dan komen wij met twee bakwagens. Verhuizen Roermond verzorgt verhuizingen in heel Limburg tegen betaalbare tarieven. Er is ongetwijfeld een pakket dat perfect past bij uw verhuizing. Wij helpen u graag!