Verhuisservice Roermond

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z!

Veilig, snel en zonder zorgen verhuizen in Roermond!

Op zoek naar een verhuisservice Roermond? Verhuisbedrijf Limburg kan u volledig ontzorgen met uw verhuizing. Wij verzorgen alles voor u! Het inpakken, vervoeren en het uitpakken. Alles tegen zeer scherpe en eerlijke tarieven!

Waarom wij?
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!
  • Gratis verhuisdozen!
  • Snel inzetbaar en flexibel!
  • Groot scala aan diensten zoals (de)montage.
  • Kilometervrij door heel Limburg!
  • Voordelige pakketten!
  • Ook met verhuislift mogelijk.
  • Garantie op een succesvolle verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten!

Persoonlijke gegevens

Uw naam:

Uw huidige woonplaats:

Uw nieuwe woonplaats:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw verhuis gegevens

Gewenste verhuisdatum:

Aantal bakwagens:

Aantal verhuizers:

Woonoppervlakte in vierkante meters:

Aantal verdiepingen:

Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?

Verhuisservice Roermond nodig?

Op zoek naar een betaalbare en betrouwbare verhuisservice Roermond? Een verhuizing is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Als je alles zelf wilt regelen geeft dat nog meer stress. Een professionele verhuizer kan helpen om de stress te verminderen. Verhuisservice Roermond neemt u alle zorgen uit handen. Verhuisbedrijf Limburg.com is een verhuisbedrijf zonder gekke fratsen; u weet wat u aan ons heeft en wij doen waarvoor u ons heeft ingehuurd. Voordat verhuisservice Roermond u gaat helpen met de verhuizing is er persoonlijk contact geweest en zijn al uw wensen in kaart gebracht. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt waar wij ons aan houden want bij ons geldt: afspraak is afspraak en prijs is prijs. Als u contact met ons opneemt dan kunt u rekenen op een snelle reactie. Verhuisservice Roermond biedt veel verschillende pakketten aan zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past.

Verhuisservice Roermond biedt totaaloplossing

Op zoek naar een verhuisservice Roermond die u volledig kan ontzorgen? Geen verhuizing is te gecompliceerd of te lastig. Wij bieden een totaaloplossing waarin alles mogelijk is. Zo kunnen wij een verhuislift inzetten bij hooggelegen woningen en ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze (de)montageservice. Als u zelf niet zo handig bent dan is het fijn als iemand de kleine klusjes voor u doet zoals het demonteren en monteren van meubelen en het ophangen van lampen en schilderijen. Als u probleemloos wilt verhuizen dan bevelen wij de (de)montageservice van verhuisservice Roermond van harte aan. Met onze vaste prijsafspraken weet u precies waar u aan toe bent.

Verhuisservice Roermond tegen betaalbare tarieven

Wij bieden verhuizingen in alle soorten en maten. Er zijn veel verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen want de ene verhuizing is de andere niet. Krijgt u veel hulp van familie en vrienden? Dan heeft u verhuisservice Roermond waarschijnlijk maar een halve dag nodig en is één bakwagen voldoende. De chauffeur helpt u bij het inladen van de spullen. Als u voor een totaaloplossing kiest dan maken wij uw woning volledig klaar voor de oplevering. U kunt ons een dag inhuren waarbij twee verhuizers u alle werk uit handen nemen. Aan het eind van de dag wordt uw woning schoon opgeleverd. Verhuisbedrijf Limburg.com biedt betaalbare tarieven en wij zijn het enige bedrijf dat werkt zonder extra kilometerkosten binnen ons werkgebied. Wij zijn een betrouwbaar verhuisbedrijf voor de provincie Limburg. Er is ongetwijfeld een betaalbaar pakket dat perfect past bij uw verhuizing. Wij helpen u graag!