Verhuisservice Roermond

Wij regelen uw verhuizing van A tot Z!

Veilig, snel en zonder zorgen verhuizen in Roermond!

Op zoek naar een verhuisservice Roermond? Verhuisbedrijf Limburg & Brabant kan u volledig ontzorgen met uw verhuizing. Wij verzorgen alles voor u! Het inpakken, vervoeren en het uitpakken. Alles tegen zeer scherpe en eerlijke tarieven!

Waarom wij?
 • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis!
 • Gratis verhuisdozen!
 • Snel inzetbaar en flexibel!
 • Groot scala aan diensten zoals (de)montage.
 • Kilometervrij door heel Limburg!
 • Voordelige pakketten!
 • Ook met verhuislift mogelijk.
 • Garantie op een succesvolle verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten!

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?

  Verhuisservice Roermond nodig?

  Bent u op zoek naar verhuisservice Roermond? Wij zijn een betaalbare en betrouwbare verhuisservice in de provincie Limburg. Wist u dat u door ons in te schakelen een stuk minder stress heeft tijdens de verhuizing? Wij regelen alle zaken die wij vooraf afgesproken hebben met u. U hoeft zich geen zorgen te maken want wij regelen werkelijk alles! U wilt het liefst alles zelf regelen en dat snappen wij, maar u zit toch niet op al die stress te wachten? Nee natuurlijk wilt u dat niet. Wij gaan graag met u in gesprek zodat u al uw wensen en eisen aan ons kunt vertellen. Wij spreken alles met u door en u geeft aan wat wij gaan doen. Op de afgesproken dag hoeft u zich geen zorgen te maken want wij komen de afspraken precies na. U weet precies wat u aan ons heeft omdat wij duidelijke afspraken met u gemaakt hebben waar wij ons aan houden. In hetzelfde gesprek spreken wij een prijs met u af. Hier komen geen onverwacht kosten bij zoals extra kilometerkosten. U weet waar u aan toe bent. Verhuisservice Roermond biedt u veel verschillende pakketten aan zodat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past. Alle pakketten staan uitgebreid beschreven op onze website.

  Verhuisservice Roermond biedt totaaloplossing

  Bent u op zoek naar verhuisservice Roermond die u volledige ontzorging kunt bieden? Dan bent u bij verhuisbedrijf Limburg aan het juiste adres. Wij zijn dagelijks bezig met verhuizingen en geen verhuizing is te gecompliceerd of te lastig voor ons. Wij pakken iedere klus met beide handen aan en helpen u graag. Wij hebben eigen verhuisliften en kunnen deze inzetten daar waar het nodig is. Heeft u grote meubels die mee moeten verhuizen en zoekt u een (de)montageservice? Deze service kunnen wij u ook aanbieden. Wij beschikken over vakmensen die deze klus voor u kunnen klaren. Wilt u graag probleemloos verhuizen? Dan bent u bij verhuisservice Roermond aan het juiste adres.  Wij helpen u graag bij het verhuizen!

  Verhuisservice Roermond tegen betaalbare tarieven

  Wij kunnen u voor elke soort verhuizing van dienst zijn. Door onze uitgebreide pakketten is de keuze reuze. In het gesprek horen wij graag van welk pakket u gebruik wilt maken. Krijgt u veel hulp van vrienden of familie, of helemaal niet? Heeft u veel spullen en heeft u twee verhuiswagens nodig of past het in één verhuiswagen? Dit zijn allemaal zaken waarmee rekening moet worden gehouden. Wij kunnen u ook een totaaloplossing aanbieden. Bij een totaaloplossing kiest u ervoor dat wij uw woning volledig klaarmaken voor de oplevering. Wilt u graag meer weten over onze pakketten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over onze diensten.