Verhuisbedrijf Nijmegen

Verhuisbedrijf Nijmegen

U gaat verhuizen binnen, vanuit of naar Nijmegen en bent daarom op zoek naar een verhuisbedrijf in Nijmegen. Uw eisen zijn duidelijk, u zoekt:

 • een verhuisbedrijf dat uw verhuizing goedkoop en goed uitvoert;
 • verhuizers die voorzichtig met uw inboedel omgaan en geen brokken maken;
 • verhuispersoneel dat behulpzaam is, met u meedenkt en voor elke verhuisuitdaging een oplossing heeft;
 • een verhuisbedrijf dat u niet met zorgen opzadelt, maar u de zorgen uit handen neemt.

Als verhuisbedrijf Nijmegen kunnen we uw inboedel vakkundig en goedkoop verhuizen van, naar en in Nijmegen. Wij verzorgen als professioneel verhuizers dagelijks meerdere succesvolle verhuizingen in de omgeving Nijmegen. Intussen hebben wij dus ruime ervaring met verhuizen in Nijmegen of verhuizen naar Nijmegen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan gebruik van het interactieve contactformulier om de kosten te berekenen van onze verhuisservice voor uw verhuizing in of naar Nijmegen!

offerte aanvragen!

Verhuisbedrijf Nijmegen Nodig ?

Verhuisbedrijf Brabant en Limburg is een verhuisbedrijf dat in Nijmegen dagelijks diverse verhuizingen op zich neemt. Hierbij lopen de verhuizingen uiteen van particuliere verhuizingen op zes hoog tot omvangrijke zakelijke verhuizingen waarbij tijdsplanning erg belangrijk is.

Voor iedere denkbare verhuizing in, rond, naar of vanuit Nijmegen zijn wij het aangewezen verhuisbedrijf: wij hebben het juiste materieel tot onze beschikking en onze medewerkers zijn getraind om uw inboedel veilig te verhuizen.

Verhuisbedrijf Brabant en Limburg goedkoop en vakkundig, daar bent u bij ons van verzekerd. Omdat wij de stad Nijmegen kennen als onze broekzak kunnen we u optimaal van dienst zijn bij uw verhuizing.Dit in combinatie met onze ervaren verhuizers en het juiste verhuismateriaal zorgt ervoor dat wij uw inboedel goedkoop kunnen verhuizen van A naar B!

Efficiënt verhuizen Nijmegen

Binnen ons verhuisbedrijf Brabant en Limburg werken de verhuizers in vaste teams, waardoor ze efficiënt kunnen werken en daarmee kunnen we goedkoop verhuizen in Nijmegen. Daarnaast verhuizen onze ervaren verhuizers ook rondom Nijmegen.

Door efficiënt om te gaan met tijd en middelen, zijn we in staat om op te treden als goedkoop verhuisbedrijf in Nijmegen en omgeving. Omdat we onze focus als verhuisbedrijf op de omgeving rondom de stad Nijmegen hebben, zijn we over het algemeen de goedkoopste in deze regio. Toch kunnen we u ook goedkoop verhuizen als u bijvoorbeeld richting Malden verhuist. Dit komt door onze aantrekkelijke tarieven en de mogelijkheid dat u zelf ook meehelpt bij het verhuizen.

offerte aanvragen!

Huur een verhuislift Nijmegen

Verhuizen vanaf een appartement of een lastige trap? Wij maken het u graag makkelijk met onze mooie verhuislift! Onze verhuislift kan tot 27 meter hoogte bereiken en is zo tot de 9e verdieping ideaal te gebruiken.
Met een uiterst draagvermogen van 400 kilo is deze uitermate geschikt voor elke verhuizing!!

Wilt u een verhuislift huren in Nijmegen? Uw bank past niet door het trapgat of u hebt een hele verhuizing? Verhuislift Nijmegen biedt uitkomst.
Iedere dag staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Nijmegen.
Verhuislift Nijmegen heeft dagelijks liftwagens in de regio . Alle straten en pleinen zijn ons bekend, van Brabant tot Limburg, we zijn overal inzetbaar. In Nijmegen rekenen wij geen spoedkosten of voorrijkosten, dat maakt ons de voordeligste keuze bij u in de buurt!

Geen onverwachte voorrijkosten of spoedkosten.
Inzetbaar in de regio Nijmegen
Direct een vaste lage prijs
Ook voor hele zware objecten

Huur nu onze verhuislift vanaf € 65,- euro per uur exclusief voorrijkosten! Informeer direct vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Onze verhuisdiensten

Wat verhuizen in Brabant en Limburg betreft zijn wij van alle markten thuis. Niks is te gecompliceerd of te lastig voor ons.Wij werken met een team ervaren verhuizers.
Vertrouw op onze jaren lange ervaring in het vak.Terwijl u tussen door nog even de woning klaar maakt voor de oplevering.

 

Kosten verhuizer Nijmegen

De exacte prijs van een verhuizing van Nijmegen, binnen Nijmegen, of naar Venray kunt u bij ons opvragen. Wij werken als verhuizer snel en efficiënt, waardoor wij een goede kwaliteit verhuizing kunnen garanderen.Bij veel vergelijkingen komen wij zelfs als goedkoopste uit de (verhuis)bus. Dat wij een lage prijs bieden, betekent echter niet dat de kwaliteit Verhuizers van Verhuisbedrijf Nijmegen minder is. Door jarenlange ervaring en het werken met vaste teams verhuizen wij snel en specialistisch. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw verhuizing in Nijmegen  en omstreken.

Beste verhuisbedrijf Nijmegen

Verhuisbedrijf Brabant en Limburg is het beste verhuisbedrijf van Nijmegen en omstreken omdat u bij ons een verhuizing op maat krijgt, voor een kleine prijs. Wilt u alleen een verhuislift in Nijmegen? Of een verhuiswagen huren in Nijmegen? Dat kan bij ons flexibele verhuisbedrijf gemakkelijk. Wanneer u zelf verhuishulp heeft, neemt u alleen de diensten af die u nodig heeft. Zo maakt u geen onnodige kosten, wij begrijpen dat naar, van of in Nijmegen verhuizen vaak al genoeg geld kost. Ons verhuisbedrijf Brabant en Limburg is er om u zo veel mogelijk uit handen te nemen zodat u kunt genieten van uw droomhuis.

Verhuizen in en naar Nijmegen

Als verhuisbedrijf Brabant en Limburg verhuizen we dagelijks van en naar Nijmegen. Maar niet alleen voor verhuizingen in, naar en uit Nijmegen kunt u bij ons terecht, ook voor verhuizingen in de directe omgeving van de regio Nijmegen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verhuizingen naar Venray,Roermond,Eindhoven of Den Bosch. Vaak komen we voor deze steden als goedkoopste verhuisbedrijf voor uw verhuizing uit de bus. Verhuizen van de ene gemeente naar de andere?

De kosten voor een verhuizing voor bovengenoemde (en andere) steden houden we beperkt door te werken met ruime verhuiswagens, verhuisliften en ervaren personeel. Op deze manier kunnen we onze verhuisservice voor scherpe tarieven aanbieden en kunt u verhuizen zonder zorgen.  Zo kunnen we als verhuisbedrijf Brabant en Limburg goedkope verhuizingen aanbieden voor andere steden dan Nijmegen. Benieuwd of we ook uw inboedel kunnen verhuizen als goedkoopste verhuisbedrijf? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Verhuisservice met ruime ervaring en verstand van zaken

Met meerdere verhuizingen per dag bouwen onze medewerkers dag in, dag uit ervaring op met het uitvoeren van onze verhuisservice in Nijmegen. Deze ervaring komt terug in ieder onderdeel van uw verhuizing.

Vanaf de eerste afspraak voor de verhuizing tot de oplevering na de verhuizing wordt zorgvuldig gewerkt. Dit betekent niet alleen dat we uw bezittingen beschermen tegen schade en diefstal, maar ook dat we een efficiënte aanpak hanteren voor uw verhuizing in Nijmegen. Binnen deze aanpak weet elke verhuizer wat hij van zijn collega’s kan verwachten. Zo is duidelijk welke verhuizer er verantwoordelijk is voor welke taak en of de verhuizing nog volgens schema verloopt.

Doordat elke verhuizer perfect ingespeeld is op de rest van het verhuisteam, kunnen we de benodigde tijd per verhuizing danig reduceren. Zo maken we goedkoop verhuizen mogelijk voor al onze klanten!

In vergelijking met andere verhuisbedrijven in Brabant en Limburg komen we vaak als goedkoopste verhuisbedrijf Nijmegen uit de bus. Wilt u weten of dit ook voor uw verhuizing in de omgeving van Nijmegen zo is? Vraag dan online vrijblijvend een offerte aan!

Verhuizen van grote/zware objecten

Dankzij de ruime ervaring als verhuisbedrijf Nijmegen weten we ook hoe we zware en grote objecten kunnen verhuizen. Bijna alle objecten zijn we in eerdere verhuizingen al meerdere keren tegengekomen of zijn vergelijkbaar met de objecten die voor u verhuisd moeten worden. Denk bij moeilijke objecten bijvoorbeeld aan:

Particuliere en zakelijke verhuizingen Nijmegen

Als verhuisbedrijf Brabant en Limburg voeren we veel verschillende soorten verhuizingen uit. Het merendeel van de verhuizingen die we uitvoeren, zijn verhuizingen in opdracht van particulieren, vooral maar niet alleen in (de omgeving van) Nijmegen. U kunt hierbij denken aan gezinsverhuizingen en seniorenverhuizingen. Dit zijn meestal verhuizingen die de verhuizers binnen een dag(deel) uitvoeren.

Zeker als de oude en nieuwe woning binnen de gemeentegrenzen van Nijmegen vallen, is de verhuizing snel geregeld. Naast de particuliere verhuizingen voeren we als verhuisbedrijf Nijmegen ook veel zakelijke verhuizingen uit. Dit zijn veelal verhuizingen van kantoren in de omgeving van Nijmegen. Ook hier helpen onze medewerkers u verder mee!

Inzicht in de kosten van uw verhuizing in Nijmegen

Als verhuizers in Nijmegen geven we u graag direct inzicht in de kosten voor uw verhuizing. Dit doen wij op 2 manieren:

 • Direct inzicht in uw persoonlijke verhuiskosten met de online prijscalculator
 • Heldere, vaste uurtarieven die u bij uw bezoek aan onze website direct inzicht geven in onze lage kosten

  offerte aanvragen!

Online prijscalculator

Het doel van onze prijscalculator is om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. U vult enkele gegevens in over uw verhuizing en krijgt direct te zien wat uw verhuizing kosten bij Verhuisbedrijf Brabant en Limburg zijn.Wilt u de berekening direct omzetten in een offerteaanvraag? Dit kan met één druk op de knop onder aan het formulier. Deze offerte is geheel gratis en geheel vrijblijvend. Voor addertjes onder het gras hoeft u niet bang te zijn: wij werken altijd met heldere tarieven die van tevoren vastliggen. Achteraf voor verrassingen komen te staan gebeurt bij Verhuisbedrijf Nijmegen niet.

Verhuizen vanaf een appartement of een lastige trap? Wij maken het u graag makkelijk met onze mooie verhuislift! Onze verhuislift kan tot 27 meter hoogte bereiken en is zo tot de 9e verdieping ideaal te gebruiken.
Met een uiterst draagvermogen van 400 kilo is deze uitermate geschikt voor elke verhuizing!!

Wilt u een verhuislift huren in Brabant of Limburg? Uw bank past niet door het trapgat of u hebt een hele verhuizing? Verhuislift Brabant en Limburg biedt uitkomst.
Iedere dag staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Brabant en Limburg.
Verhuislift Brabant heeft dagelijks liftwagens in Nijmegen en omgeving . Alle straten en pleinen zijn ons bekend, van Brabant tot Limburg, we zijn overal inzetbaar.

  Persoonlijke gegevens

  Uw naam:

  Uw huidige woonplaats:

  Uw nieuwe woonplaats:

  Uw e-mailadres:

  Uw telefoonnummer:

  Uw verhuis gegevens

  Gewenste verhuisdatum:

  Aantal vrachtwagens:

  Aantal verhuizers:

  Aantal uren (per verhuizer):

  Woonoppervlakte in vierkante meters:

  Aantal vediepingen:

  Wilt u ook gebruik maken van onze (de)montage service?